Brood


Natuurlijk is er brood te vinden in een bakkerij. Naast brood als wit en grijs vind u bij ons ook een ruim assortiment aan granen broden. Lekker bij elke gelegenheid! Bijvoorbeeld een kaasschotel. 

 

 

Pistolé's & Sandwichen


Onze pistolets worden dagelijks vers afgebakken in onze ovens. Van zachte tot krokante pistolétjes, met rozijntjes of met spek, met zaadjes of graantjes,... enzovoort. U vind hier alles voor je feest of bbq. 

Droge Taarten 


Bij Bakkerij Mariën vind u een groot assortiment aan droge taarten.  Dit zijn ongekoelde taarten die u niet moet bewaren in de koelkast.  Ideale taarten voor mee te nemen naar het werk of als u geen plaats heeft in de frigo. 

Natte taarten 


Ons assortiment natte taarten is minstens even groot. Dit zijn taarten met een laagje pudding, fruit, chocomousse en vele andere lekkere dingen die goed zijn voor een ronde lijn. Deze taarten bewaart u best in de koelkast. 

Gebak & Koffiekoeken


Kleine honger? 4 uurtje? Onze koffiekoeken zijn er in alle soorten en smaken. Voor ieder wat wils. 

Andere


Naast brood, taart en pistolé's zijn er ook nog een heleboel andere lekkere dingen te vinden bij ons. Onze verse eierkoeken, negerzoenen, speculaas, bokkepoten,... 

Maar ook videekoekjes zijn verkrijgbaar. 

Onze volledige prijslijst 


Download
Prijslijst Januari '23
Prijslijst Januari 2023.pdf
Adobe Acrobat document 195.8 KB